Om martna'n

Hjertelig velkommen til Selbu og til Selbumartnan.

26. – 28. juni 2020 arrangeres Selbumartan – årets triveligste helg i Lykkelandet Selbu – for 25. gang! Martnasarrangøren, Selbu Teaterforum, har gjennom flere år fått meget gode tilbakemeldinger på arrangementet både fra utstillere og ikke minst – besøkende.

Selbumartnan er en salgs- og kulturmartna der kvalitet og mangfold vektlegges, både blant utstillere og kulturutøvere. Arrangøren bestreber seg på å gjøre Selbumartnan til ei helg med høy trivselsfaktor, med handleglade besøkende på jakt etter et martnaskupp og varierte kulturaktiviteter som gjør godt både for kropp og sjel.

Ca. 70 utstillere og flere tusen besøkende har i over 20 år tilbrakt helga i Selbu sentrum.

På dagtid kan folk komme og gå som de vil – det er GRATIS INNGANG og GRATIS PARKERING.

Utstillere uttaler: Selumartnan er den fineste martna i hele Trøndelag. Det er kvalitet, mangfold og den er meget godt tilrettelagt.

Kulturprogrammet høyner kvaliteten på Selbumartnan. På martnan satses det på lokale kulturutøvere – vi ønsker å presentere god og folkelig kultur. På dagtid er det lagt inn kulturinnslag med jevne mellomrom – og all underholdning blir servert dere, gratis.

Martnasdans: 
Fredag og lørdag kveld arrangeres det martnasfester på martnasplassen i sentrum.

Martnaflyeren distribueres i mange tusen eksemplarer i flere kommuner i Midt-Norge. Der får dere nærmere info om Selbumartnan. Der er det også muligheter for annonsering. Ta kontakt med Selbutrykk på tlf. 73 81 04 80 eller post@selbutrykk.no.

Vi treffes  på Selbumartnan i Selbu sentrum 26. – 28. juni 2020!

Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 10.00 – 18.00, søndag kl. 11.00 – 16.00.