Personvernerklæring

Hvem vi er

Selbu Teaterforum er arrangør for Selbumartnan.
Vår nettstedsadresse er: http://selbumartna.no
E-post: post@selbuteaterforum.net
Mobil: +47 908 89 456

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Deling av innhold

Hvis du deler innhold fra vår nettside til andre nettsider, via epost eller sosiale medier, så registrerer en informasjonskapsel din ip-adresse. Denne slettes i etterkant. Du kan lese mer om informasjonskapsler fra Automattic her >>

Analyse

Vi registrerer endel informasjon for besøksstatistikk på nettsiden. Dette inkluderer ip-adresse, nettleser, nettsideadresser du besøker, tidspunkt, nettleserspråk og landskode. Dette er ikke synlig for administratorer av nettsiden og brukes kun for opparbeidelse av statistikk. Informasjonen kan ikke brukes til å identifisere personer.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Administratorer av nettsiden, herunder hostingleverandør og nettstedsoperatører, har ikke tingang til informasjon som ip-adresse, nettleser, nettsideadresser du besøker, tidspunkt, nettleserspråk og landskode. Produsent av utvidelsen for dette, Automattic har mer informasjon omhvordan dette brukes her >>

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Informasjonskapsler lagres så lenge de trengs for at statistikk, men ikke lengre enn en måned. Deretter slettes de.

Hvis du registrerer deg i vårt påmeldingsskjema, så lagres informasjonen du sender inn på nettsiden og kan brukes av involverte for å utføre og tilrettelegge de tjenester du har bestilt. Ved innsendelse av påmeldingsskjema, så har du godkjent bruk av disse opplysningene.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel ta vare på bestillingsinformasjon i 10 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet bruker SSL sikkhetssertifikat for å unngå av informasjon kan fanges opp av uvedkommende 3. parter.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved kjennskap om datalekkasje, vil vi i samarbeid med våre data-partnere gjennomgå hva slags informasjon som har kommet på avveie og kontakte potesielt berørte parter.

 

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.